Nba 2K13 Jay-Z szerepe a játékban

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jay-Z szerepe a játékban mindenképpen több volt annál, minthogy csak megjelenjen a játék dobozán, mint executive producer.
A 2K Sports fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a rapper befolyással volt a legfontosabb design döntésekre, illetve természetesen a játék zenéjével kapcsolatban is tevékenykedett. Olyan sztárokkal egyezett meg, amelyek kívül estek a fejlesztők lehetőségein.

A rapper sürgette, hogy a 2K Sports egyezzen meg az Amerikai Kosárlabda Szövetséggel a Dream Team játékba rakásával kapcsolatban. Azonban volt egy kis gond, Charles Barkley és Scottie Pippen nem volt közvetlen kapcsolatban a Visszavonult Amerikai Kosárlabdázók Szövetségével és nem akartak szerződni a 2K Sports-al.

Amikor az éppen esedékes megbeszélésükön ezt Jay-Z meghallotta, rögtön tárcsázta a két legendát, hogy meggyőzze őket a játékba kerülés fontosságáról. Barkley hamarosan kötélnek állt, de Scottie nem. Igazából végül is őt az győzte meg, hogy a kép kiadása után a játékosok elég csalódottak voltak, így végül ő is rábolintott a dologra.

Nem meglepő, hogy az NBA 2K13 zenéje is magán viseli Jay-Z bélyegét. Ő állította össze a játék zenéjét teljes egészében annak számait és sorrendjét is meghatározva. Persze a haverjai is helyet kaptak a játékban, Kanye West, Santigold és a Coldplay is hallható a játékban. A U2 zenéje még sohasem szerepelt játékban, de Jay-Z szerette volna az Elevators számot a játékba és végül is személyesen ezt le is boltolta a U2-val.

A fejlesztők jó néhányszor találkoztak a rapperel a Roc Nation irodában New Yorkban, abból a célból, hogy ránézzen a játékra. A fejlesztők azt gondolták, hogy 15 perces programjuk lesz, de Jay-Z nagyon alaposan végignézett mindent és általában két órákat töltött velük.
Annak ellenére, hogy sokat tett az idei játék színvonaláért, a rapper a játékban konkrétan kevés helyen jelenik meg. Egyedül a Brooklyn Nets hazai meccsein lesz látható a pálya mellet, mint néző.


  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

asdboy

2012-10-09 07:44:20 [1]

Ez olyan, hogy Pippen már volt a régi Bulls-ba a korábbi 2k játékokban akkor nem értem a DreamTeam-re miért nem mondott igent..ez hülyeség viszont Barkley tényleg nem akart a játékban szerepelni és ezért nem is kaptunk egy régi Phoenix Suns-ot eddig.

A játék zenéjére meg ne legyen büszke Jay Z kritikán aluli teljesítmény ezek nem kosárlabda játékhoz való zenék pl. a saját "rap" zenéit eröltette a játékba amik borzalmasak amúgy Én csak kommentárral játszom a zenét kikellett lőnöm ezek miatt. Annyi jó hiphop/rap zene van ami jó a kosárlabda feelinghez és erre ilyen szemetetekt válogatott össze rossz az ízlése szegénynek