Nba 2K13 A nagy bejelentés

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Bevallom őszintén kissé csalódott vagyok. A tegnap előre bejelentett nagy hírrel kapcsolatban teljesen másra számítottam.
Tegnap már kiírtam a Facebook oldalunkra, hogy a Kotaku információi szerint az NBA 2K13-ba bekerülnek az All Star hétvége köret eseményei, mint a Sprite Zsákoló bajnokság, Hárompontos dobó verseny, Rising Stars Challenge.
Persze nem mindenkinek, hiszen csak a nextgen konzolosok kapják ezt az új funkciót, de ők is abban az esetben, ha előrendelik a játékot.
Őszintén szólva nem érzek magamban óriási késztetést, hogy most egyből megrendeljem a játékot, ehhez ezt a "plusz" tartalmat kissé kevésnek érzem. PC-sek felejtősek egyelőre ebben a témában, hiszen csak nextgen konzolon lesz elérhető ez a tartalom, ugyanúgy, mint a 2K12-hez kiadott DLC.

Mindenesetre remélem, hogy a későbbiekben majd lehetőséget kapnak a nem előrendelők is, hogy kiteljesedjék számukra az All-Star hétvége. 
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!