Rugby 08

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Az idei évben sok más EA Sports címhez a rögbiről szóló játék is megújult. Újra gondolt, kezdőknek egyszerűsített, profiknak összetettebb irányítási lehetőség, továbbfejlesztett tolongás, lefordulások, védekező formációk és mesterséges intelligencia, új rúgásmérő, mellyel a büntetők és jutalomrúgások értékesítése könnyebbé válik. Mindehhez a kamerarendszer is megújult, segítségével látványos szögekből, közelikből élhetjük át a meccsek legemlékezetesebb pillanatait. A cím a 2007-es Rögbi Világkupa hivatalos játéka, így a 20 nemzeti team bármelyikét irányíthatjuk, lejátszva a hathetes, franciaországi döntő teljes sorozatát, hogy a végén diadalmasan emelhessük a magasba a legendás Webb Ellis kupát. Sőt bekerült a csomagba egy új móka is, a World Cup Challenge, melyben a kupasorozat történelmének 30 legklasszikusabb mérkőzését játszhatjuk újra a mai csapatokkal, győzelmünk jutalma pedig egy-egy filmbejátszás a sportág históriáskönyvéből.

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
1000 MHz
256 Mb Shader Model 1.4 - DirectX 8.1 / 32 Mb 1,2 GB

Ajánlott konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
1800 MHz
512 Mb Shader Model 2.0 - DirectX 9.0 / 128 Mb -

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a NBA Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

Rugby 08

Sport >>

megjelenés:

2007. július 27.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

Electronic Arts

Teszt
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: