NBA 2K9

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Platform: PC,  XBOX 360,  PS3 

Örülhetnek a korsáladba rajongói, hiszen hamarosan megérkezik a számítógépekre is a 2K Sports féle NBA 2K9. A sorozat az EA NBA Live sorozatának egyetlen konkurenciája, és szép sikereket ért el a minőségi grafikájával, és részletes játékmenetével. Az új részben a fejlesztők az animációk, a grafikai, és a játékmenet további finomítását tűzték ki célul.

Fontosabb jellemzők:

2K HD – A lélegzetelállítóan szép full HD felbontásnak köszönhetően megcsodálhatjuk a drasztikusan javított arcbőr textúrákat, a javított szemmozgást, és a valóság hű ünneplés és közönség animációt, sok más egyéb mellett.

Stílus, stílus hátán – Az új egyedi védekezési stílusokkal, és a még több sztár játékosokra jellemző zsákolásokkal, és dobásokkal, csak még valóságosabbá válik a játék.

Alkalmazkodó MI – Most már a csaptársaid és az ellenfeleid is igazodnak a játékstílusodhoz és annak megfelelően változtatják meg a taktikájukat.

Az egyesülés 2.0 (Association 2.0) – Az NBA.com-al való integrációnak hála ezen a rendszeren keresztül értesülhetsz a legfrissebb pletykákról, vásárlásokról, és eredményekről, plusz az új játékos személyiségek, ambíciók, és szerepek (Player Personalities, Ambitions, Roles) funkciókkal, a számtalan testre szabható opcióval, és a rengeteg mini játékkel ez a legrészletesebb, és legrobosztusabb franchise mód a piacon.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a NBA Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

NBA 2K9

Sport >>

megjelenés:

2008. október 21.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: