NBA Live 2005

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A pálya mindkét oldalát uralhatod az EA SPORTS™ Freestyle Control segítségével, amit még egyetlen sport-videójáték vezérlések sem sikerült felülmúlnia. Új, bokaficamító cseleket, a gravitációra fittyet hányó zsákolásokat és feltörhetetlen védekező formációkat hozhatsz létre, melyek kifejezik egyéni stílusodat — és mindezt a jobb botkormány egyetlen érintésével!

Az új 10-emberes Freestyle implementáció javít az egyéni játékos-mozgáson, és a talajtartáson, a létező legélethűbb módon csöppentve téged az akció közepébe. A javított játékos-grafika színesen tükröz minden egyes NBA játékost; az arcok, hajak, mezek és cipők pedig a valaha látott legélethűbbek.

EA SPORTS Freestyle Control

Az EA SPORTS Freestyle Control továbbra is úttörőnek számít a kosárlabda-szimulációk között - és most minden eddiginél élethűbben jeleníti meg ugrás közbeni manővereidet. Támadó sztár lehetsz, aki olyan manővereket hajt végre, amilyenekre csak az NBA legnagyobbjai képesek, a vadonatúj zsákolásoktól a hihetetlen ugrásokon keresztül a levegőből támadásokig. Úgy gondolod, hogy tavaly a Pro Hop új fejezetet nyitott a kosárlabda-játékok történetében? Akkor az új technológiáktól le fog esni az állad! Védekezés közben is teljes körű irányítással rendelkezel.

10-emberes Freestyle

Az NBA LIVE új 10-emberes motion capture technológiájának köszönhető az élethű animáció, melynek segítségével sosem látott manővereket hajthatsz végre.

All-Star grafika

Az arcok, mezek, a bőrszínek és tetoválások javított felbontása teszi az NBA LIVE 2005-öt a jelenlegi legrészletesebb grafikával rendelkező NBA játékká.

Labdával az ország ellen

Az EA SPORTS Online* segítségével kiállhatsz Észak-Amerika bármelyik NBA-felhasználójával (*csak PlayStation 2 konzolon elérhető). Egy online lobby területen találkozhatsz és cseveghetsz a többi játékossal, állíthatsz fel bajnokságokat, tölthetsz le névsor-frissítéseket és állhatsz ki a többiek ellen. Juss fel a csúcsra, majd próbáld megőrizni pozíciódat!

Átfogó Dynasty Mode

Saját megállíthatatlan dinasztiád építője lehetsz, és láthatod, hogyan virágzik céged 25 szezonon át. Szimulációs beavatkozással zajló mérkőzéseket vívhatsz, új, nyitott ügynökség-logikával találkozhatsz, ami próbára teszi alkudozási és üzletkötési képességeidet, és a személyre szabható PDA használatával naprakész információkhoz juthatsz a liga, a csapat és a rendkívüli események híreiről.

Közvetítők

Nincs még egy hang, ami úgy illene az NBA kosárlabdához, mint Marv Alberté. Közvetítő társával, Mike Fratellóval csapatban ez a két veterán a létező legélethűbb közvetítési élményt nyújtja.

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
700 MHz
256 Mb Shader Model 1.0 - DirectX 8.0 / 32 Mb 1800

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Hasonló játékok    
  A kategória legjobbjai a NBA Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

NBA Live 2005

Sport >>

megjelenés:

2004. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: