Nba játékok az E3-on

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az eddigi legnagyobb sikerű kosaras játék az NBA 2K11 után nagyon sokan várják, hogy milyen újdonság lesz az idei kiadásban.
A tegnapi nap folyamán a Sony bemutatója alatt nézhettük meg a 2K Sports NBA 2K12-es prezentációját is. Igazán a bemutató nem a játékról, hanem arról szólt, hogy milyen jól lehet vele játszani a Playstation Move-al. A bemutatón Kobe-nak, mint abszolút kezdő számítógépes játékosnak kellett volna bizonyítani, hogy ez mennyire egyszerű. Engem a dolog nem annyira nyűgözött le, mert szerintem távol állt attól, hogy könnyen kezelje a játékot, Koberól azért annyit jó ha tudtok, hogy gyerek kora óta sokat játszik. Persze ez csak az én véleményem, mindenki döntse el, ha megnézte a videót:A másik fontos infó, ami az Electronic Arts vezetőjével Peter Moore-al folytatott interjúból derült ki, hogy 2012-ben biztosan kijön az EA is új NBA játékkal, a teljes interjút itt nézhetitek meg.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei