Nba 2k14 PC nyereményjáték

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Akik már régóta követik az oldalt tudhatják, hogy a megjelenést megelőzően mindig futtatok egy nyereményjátékot, ahol az éppen aktuális év NBA 2K játékát lehet megnyerni.
Természetesen idén sem szeretnék szakítani a hagyománnyal és köszönhetően a forgalmazóval ápolt jó kapcsolatnak idén is felajánlottak egy NBA 2K14 PC játékot. Most már hagyományosan nem csak a like gyűjtés a cél a Facebook oldalon, hanem az NBA-vel kapcsolatos kérdések megválaszolása is. Első évben kaptam a sima like gyűjtésért kritikákat:)

Visszatérve a nyereményre. Igazából összesen 10 kérdést kell megválaszolnotok szokás szerint. A megfejtéseket az NBAhungary Facebook oldalára kérem levélben, természetesen like kíséretében.

Idén LeBron körül forog a széria, így nekem is adva volt a téma, első kérdésem, hogy melyik szezonban lett LeBron az Év Újonca?
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei