Nba 2K14 Nextgen részletek

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Képi anyag nem szabadult ránk a sajtónapról, azonban kiderült, hogy a current gen változat miért nem változott sokat, a fejlesztők a nextgen változatra fókuszáltak.
A játék egy teljesen új motort kapott Eco engine néven. Az új motornak köszönhetően minden iszonyatosan élethű lesz. Az animációk teljesen megváltoznak nincsen két egyforma kosárra dobás. A különböző kézhosszúságok befolyásolják a játékmenetet. Az NBA Today-ben az igazi NBA-ből kapunk rendes videó összefoglalókat. Új prezentációkat, arénákat és pálya visszatükröződést raktak be. Az edzőknek egyedi intelligenciájuk lesz és egy új összetevő az érzelmek is befolyásolják a pályán történteket. A játékosok az előbbi miatt még reálisabban viselkednek majd, Kobe például igazi vezéregyéniségként kérni sőt követelni fogja a labdát. A MyTeam mód elérhető lesz nextgen konzolon is.

A játékosok teljesen élethű arcot kapnak. Az Association mód helyett egy MyGM nevű játékmódot kapunk, amiben tárgyalnunk kell a játékosokkal, illetve a hot-dog árát is megszabhatjuk. A MYCareer mód változását érzékelteti, hogy 40 órányi plusz tartalmat raktak csak be az első karrier évbe, gyakorlatilag GTA minőségű szerepjátékot kapunk.

Szóval az előzetes információk alapján összecsináljuk magunkat, most már csak el kell kezdeni gyűjteni az új konzolokra.
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei