Nba 2K14 Legenda képek és Kobe klip

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Lassan kezdi összeszedni magát a 2K Sports is és beindul a marketing gépezet. 5 legenda kép, egy Kobe videó és fejlesztői interjú is napvilágot látott.
Elsőnek kezdjük talán a fejlesztői interjúval, a Gamescomon adott interjút Chris Snyder a 2K Sports marketing igazgatója. Matt a dealspawntól mindjárt az elején neki is szegezi a kérdést, hogy mit tudtak hozzá tenni a 2K13-hoz. Az látszik, hogy a prezentáción javítottak. Chris úgy nyilatkozott erről, hogy minden évben fejlesztenek a játékon, most a nagy ugrást a Pro Stick irányítás bevezetése jelenti. 3000 új animációt is beraktak a játékba, ami az új tömörítési rendszernek köszönhető. Új blokkolási rendszer is bekerült a játékba. Első évben kerül be a dinamikusan változó online játékoskeret (dynamic living roster), természetesen kitér az Euroliga csapatokra is, ami mondjuk szerintem egy kicsit gyengére sikerült, de reménykedjünk, hogy a demo változatból sok  minden kimaradt. Új mód lesz a LeBron Path to the Greatness is. A riporter srác megkérdezte azt is, LeBron borítóra kerülésén kívül milyen szerepet kapott még a játékban. Chris azt mondta erről, hogy Jay Z-hez hasonlóan nagyon sok mindenben kikérték a véleményét a játékkal kapcsolatban, így ö állította össze a zenei listát is. A marketing igazgató egyelőre a My Career-My Player módról nem árulhatott el semmit, de lesznek újdonságok. A current gen és a nextgen változatról elmondja, hogy teljesen más lesz a két verzió. A kérdésre, hogy mi volt a legjobb dolog számára az NBA 2K14-ben, azt válaszolta, hogy sokszor beszélhetett LeBronnal a játékkal kapcsolatban.

A teljes interjú:Ronnie és közzé tett egy videó részletet, ahol a Suns új meze és a fake pass is látszódik. ITT nézhetitek meg.

Végül lássuk a Legenda képeket MJ-től - Hakeem-ig:
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei