Nba 2K14 Current Gen játékmódok lista és a The Crew mód visszatér

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A 2K Sports nagy felhajtással kezelte a The Crew mód visszatérését a játékba, erről készítettek is egy videót, amin a közösségi nap résztvevői vallanak erről a módról. Ezen kívül az Xbox 360, PS3 PC teljes játék mód listát is nyilvánosságra hozta a 2K Sports a tegnapi nap folyamán.
Először lássuk a videót ahol a közösségi nap résztvevői vallanak a Crew módról.Nehéz nyara volt a 2K Sports fejlesztőinek, mert két platformra is dolgozhattak. Egyrészt volt a régi Xbox 360, PS3, PC, illetve az új konzolok is kihívást jelentettek. Lássuk, hogy milyen fejlesztésk várhatóak az eddig megszokott platformon, amely 2013. október 1-én kerül majd a boltok polcaira.

Lássuk először a 2K Sports által kiemelt legfontosabb újdonságokat. Elsőnek mindjárt a nagy felhajtással  beharangozott The Crew módra hívnám fel a figyelmet, ami gyakorlatilag visszatér a játékba és a lényege, hogy a MyPlayered és még másik 4 haverod My Playerét berakhatod egy saját logójú csapatba, aztán lehet összecsapni a másik ugyanilyen csapattal. Sajnos a PC-sek nem kapnak ebből a módból. A korábbiakban már írtam, hogy Euroligás csapatok is lesznek a játékban, azonban a karrier játékmódokban ezekkel nem lehet majd játszani. Lebron James állítja össze a zenei albumot, ennek a listája már meg van, Jay-Z, Eminem, The Black keys és sok minden más adja majd a zenei aláfestést a játékhoz. Xbox 360-ra és PS3-ra visszatér a Myteam mód, ami még több új al-játékmódot is kap majd.

A játékmenettel kapcsolatos dolgok is fejlődni fognak természetesen, lássuk, hogy mire számíthatunk ezen a téren. Lesz egy új irányítás Pro Stick néven, amivel a dobások, cselezések és trükkös passzok kivitelezése válik egyszerűbbé. Kapunk egy taktikai gombot is, amivel az éppen aktuális játékhelyzetnek legmegfelelőbb figurát hívhatjuk be. Ezen kívül a játékosok mozgásán is rengeteget javítanak, több mint 3000 animáció kerül majd be a játékba. A játékosok 6 saját kiemelt képességet kapnak majd, amivel még élethűbben lehet visszaadni a valóságnak megfelelő helyzeteket. A taktikai rendszert is fejlesztik, sokkal részletesebb playbookot kapunk, jobb játékoshelyezkedéssel és félpályás támadási logikával. Új egyedi dobások, zsákolások, ziccerek, büntetődobási rutinok, cselezések, meccsek előtti felvezetések is bekerülnek a játékba.

A dobási rendszer is változik attól függetlenül, hogy a Pro Stick irányítást vagy a sima gombos irányítást használod. A javított cselezési rendszernek köszönhetően élvezetesebb lesz az egy-egy elleni játék is. Többfajta trükkös passzolási lehetőség is bekerül a játékba. Természetesen a támadó arzenál fejlesztését a védekezés is követi. Az AI öntanuló módon reagál a támadásvezetésünkre és igyekszik úgy változtatni a védekezési taktikáján, hogy a leggyakoribb és legsikeresebb kosárszerzési lehetőségeinket akadályozza. A blokkolási rendszer is változik, hiszen a zsákolásokat is lehet majd szerelni, illetve a testek összeütközése is befolyásolja a dobások végrehajtását. Több esélyt kapunk a labdát vezető ellen is a labdaellopásokra és jobb oldali analóg karral meg is határozhatjuk a játékosnak, hogy milyen védekezést válasszon.

A visszatérő játékmódok az alábbiak: 

  • MyCAREER
  • The Association
  • The Association: Online
  • Training Camp
  • Season
  • Playoffs
  • Practice
  • NBA Blacktop
  • MyPLAYER Blacktop
  • Team Up

Nekem úgy tűnik, hogy a fejlesztői kapacitást elég rendesen lekötik az új konzolok, így igazán nagy durranások nem lesznek idén, csak apróbb változások. 
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

fanni212

2013-08-17 14:48:54 [1]


Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei