Nba 2K14 40 perces gameplay videó és újdonságok

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Két nagyobb szabású híranyag is napvilágot látott a hétvégén. Egy gameplay videó, valamint egy gameinformeres cikk, amiben elég sok mindent megtudunk a játékban megjelenő újdonságokról.
A 40 perces gameplay videót, amiben Ronnie2K és LD2K csap össze ITT nézhetitek meg. Az információk velősebb része a Gameinformer cikkéből derül ki, akik abból az alkalomból ültek le a 2K Sports fejlesztőkkel, jelesül Rob Jones-al és Jeff Thomas-al, hogy egy hónap múlva jelenik meg a játék.

A prezentációs elelemek szempontjából az alábbi újdonságokat kapjuk:

  • Egyrészről az eddig sem szegényes kommentár repertoárt bővítik, azzal a törekvéssel, hogy kevesebb legyen az ismétlődő szöveg. Több lesz az analízis és a háttérsztori.
  • Két új kijelző típus jelenik meg a játékban, ahol olyan dolgokat jelenítenek meg, mint a penetrációból származó pontok, közép távoli dobásokból szerzett pontok, gólpasszból szerzett pontos stb...
  • Az élethűbb aréna hangulat érdekében a Visual Concepts 500 új aréna zenét és hanghatást rakott  be a játékba
  • A közönség sokkal élethűbben reagál majd a mérkőzés alakulására, a fejlesztők ígérete szerint


A játékmenetben is lesznek változások:


  • A legfontosabb változás, hogy a 2K továbbra is kitart a jobb oldali analóg kar cselezésre használt fő funkciója mellett, viszont az, hogy egy külön gombbal tudod aktiválni a dobást megszűnik. Ha egy irányban bizonyos ideig nyomod a jobb oldali analóg kart, akkor dobni fogsz. Néhány meccset le kell majd játszani, hogy megszokd az új irányítást. 
  • A bal oldali alsó gombbal trükkös passzokat tudsz adni majd olyan irányítókkal, mint Chris Paul vagy Ricky Rubio. Természetesen gyengébb adottságú játékosok esetében ez nem fog hatékonyan működni.
  • A védekezésben is a bal oldali alsó gomb lenyomva tartásával tudjuk folyamatosan a labdavezető útját állni. 
  • A 2K tapasztalatai azt mutatták, hogy a játékosok többsége nem használja a kosárlabda figurák adta lehetőségeket. Ezért a bal oldali legalsó bumper gombbal egy nyomásra tudunk aktiválni automatikus figurákat. Természetesen a régi hagyományos iránygombos figura hívás is megmarad.
  • A játékmenetben az is változás lesz, hogy a figurák kivitelezése alkalmazkodik a játékhelyzethez. Tehát nem tudjuk azt megcsinálni, hogy egyszerűen például egy Ray Allenes elzárás sorozatot blokkolunk a helyezkedéssel, mert az AI módosítja a passzsávot.  
  • Idén megbíztak egy edzőt, hogy az eddig elég gyengén muzsikáló pick and roll rendszert jobbá tegye. Eddig a gyenge vagy erős oldali irány eléggé rosszul dőlt el, idén ez is reálisabb lesz
  • A korábbiakban már írtam, hogy új blokkolási rendszert is kapunk, ami arra is lehetőséget ad, hogy meghatározzuk a szerelés ütemét is.
  • A védekező animációkon is javítottak, ezért a játék sokkal gyorsabbnak tűnik majd, mint az NBA 2K13. 


Association "menedzser" mód változások:


  • A 2K Sports menedzser részének a leggyengébb láncszeme volt a szabadon igazolható játékosok kezelése, idén sokkal reálisabb lesz ez a funkció is.
  • A Free Agent rendszer változása miatt a konkurens csapatok AI-ja sokkal inkább törekszik a nagyobb sapka alatt költhető összegre
  • A játékos rotáció sokkal inkább igazodik az aktuális játékos formákhoz. Ha valaki jól dob, akkor nagyobb szerepet kap a csapatban, a rosszabb passzban lévő játékosok ideje pedig csökkenni fog. 
  • Elfelejthetjük azt is, hogy a nagy sérülés után visszatérő játékosok óriási teljesítményeket nyújtanak majd. Meg kell várnunk amíg felveszik a liga ritmusát.


Legutoljára pedig lássuk, hogy milyen változások lesznek az online módban: 


  • Elsőnek a legnagyobb visszatérő a Crew mód, ahol a My Playerekkel tudunk öt-öt elleni csatákat vívni
  • Természetesen a Crew mód elérhető lesz szezon és rájátszás esetén is, itt ugyanúgy szerezhetünk majd virtuális crediteket, mint az offline módban.


Érzésem szerint idén polírozó kiadást kapunk, nem túl sok újdonsággal. A teljes cikket ITT olvashatjátok el angolul.


     




     



  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K14

Sport >>

megjelenés:

2013. október 01.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei