Nba 2K13 Gamescom tapasztalatok

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Dawolf a német közösségi oldaltól már kipróbálta a demót a Gamescom kiállításon
Véleménye szerint, mintegy két órás játék után az NBA 2K13 egy továbbfejlesztett Nba 2K12 rengeteg pozítivummal és egy negatívummal.

Védekező mozgás: A védekezés sokkal reálisabbá vált, ha lever a támadó, akkor nem lesz esélyed többé utolérni. A védekező mozgások és a momentum az egyik legjobb része a játéknak A fast break-ek esetében nincsen nagy változás a 2K12-hez képest.

Védekezés a labdavezetőn: Rengeteg új animációt raktak be a játékba, amitől sokkal természetesebbnek tűnik a játék.

Double Team: A tapasztalat szerint a post játéknál Bosh-t lekettőzte a CPU, de azt nem lehet tudni, hogy mikor alkalmazza ezt a védekezést.

Grafika: Apróbb javulás érzékelhető tavalyhoz képest, de egyelőre semmi nagyon látványos. Az edzők és a játékosok is kicsivel jobban néznek ki. A zsákolási animációk kicsit gyorsabbak lettek, így a legjobban az NBA 2K8-ban tapasztaltakhoz hasonlítanak.

Ütközési rendszer: Rengeteget fejlődött a 2K12-hez képest,nagyjából a 2K12 motorját képzeljétek el jóval több animációval.

Jobb karos cselezési rendszer: A srác nagyon nem kedvelte ezt az új megoldást.

A dobásokkal kapcsolatos elengedési pont problémát továbbra sem javították, sőt mintha kicsit még nehezebb lenne a rendszer. Összességében elmondható, hogy nagyjából a 2k13 esetében egy erősen feltupírozott 2K12-rőlm beszélünk.

Apróbb dolgok:
Ha egy másodperc van hátra a támadóidőből, akkor a támadójátékos rádobja a labdát. Az új ütközési rendszernek köszönhetően a hátra ráugrásos és a labda nélküli személyhibák sokkal jobban láthatóak. Manuálisan földön pattintott átadás. Túl sok jobb karos cselezés után elveszített a labdát. A Post up játékon fejlesztettek. Ha emberről dobsz, akkor kirúgja a játékos a lábát a levegőben. A visszajátszásban a játékosod színes az összes többi fekete.

Magyarországon október elejétől lesz elérhető a játék.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!