Nba 2K13 Fejlesztői videó: MyCareer mód

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A My Player mód sokat változott a tavalyi évhez képest. Elsőnek a neve lett MyCareer, de jó néhány fontos újdonság is belekerült.
A tavalyi évhez hasonlóan az első meccs, amit játszanunk kell a Rookie Showcase lesz. Az itt nyújtott teljesítmény határozza meg, hogy milyen pozíciót kapunk majd a drafton. A korábbi évektől eltérően lehetőségünk lesz első helyen is elkelni. Mostantól beszélhetünk a GM-nkel is és jelezhetjük, hogy milyen javaslataink problémáink vannak a csapattal kapcsolatban. Természetesen ezek a beszélgetések hatással lesznek a karrieredre. A sajtótájékoztatón feltett kérdéseket bővítették újabb 100-al.

A reklámok közé is rengeteg új apróság kerül be. Ezentúl két külön utat választhatunk attól függően, hogy a Jordan vagy a Nike márkát választjuk ki. A szerzett pontokon mezeket, ruhákat, rituálékat is vásárolhatsz. Az egyedi képességek megszerzésénél is változtattak. Újdonság a közösségi média használata, amivel a szurkolóknak, a többi játékosnak, legendáknak üzenhetünk. Ez is befolyásolja a népszerűségünket. Általánosságban a játékkal kapcsolatban elmondható, hogy az AI rengeteget fejlesztettek, ami a MyCareer módra is nagy hatással lesz.Végezetül 3 új játékos rating:

Pau Gasol: 87 overall
Marc Gasol: 83 overall
Serge Ibaka: 81 overall

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!