Nba 2K13 Audio Fejlesztői interjú

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Habár a játék már megjelent a fejlesztők még nyilatkoznak a játékról. Nagy meglepetés egyébként az NBA 2K13 első időszakának eladási sikere, olyan régiókban is, ahol nem a kosárlabda a legnépszerűbb.
Lássuk akkor a fejlesztéseket:

NBA TODAY

A tartalom és a kommentárok az NBA Today-ben nagy ráncfelvarráson estek át az NBA 2K13-ban. Idén a legnagyobb dobás a játékos és a csapat specifikus statisztika, olyan időintervallumokra, mint ez a szezon, múlt szezon, ez a hónap, utolsó hónap, utolsó 10 meccs, az All Star Game óta. Ezek a statisztikák a TV közvetítésben is nagyon jók, hiszen megtudhatod, hogy a csapatod miben jó vagy miben rossz bizonyos kategóriákban. Például mostantól olyan analízist is hallhatsz, hogy egy játékos decemberben harmadik volt a lepattanózásban, hetedik a blokkolásban és tizenkettedik a gólpasszokban. Azt is megtudhatod, hogy például a Boston Celtics megtáltosodott az All Star meccs óta, a Top 3-ban vannak a mezőnyszázalékban, negyedikek a lepattanóban és hatodikak a gólpasszokban. Ezekkel az analitikus dolgokkal új reálisabb játékélményt adunk. 
 
MyPLAYER plusz dolgok

Ugyanazokat a dolgokat hallod a MyPlayer módban, mint amiket szezon, Franchise vagy az NBA Today módok esetében. A legnagyobb figyelmet a My Player módban a kijelzők kapták az idén, ahol legjobb  dobókat, lepattanózókat, gólpasszt adókat, dobás blokkolókat mutatjuk be. Ezek a kijelzők természetesen 10 meccses, utolsó hónap, All Star meccs óta időintervallumban is működnek. Teljesen új fajta kijelzők is lesznek, amelyek pozíció és újonc státusz szerint is szegmentálják a játékosokat. Hallani fogjuk, ahogy a kommentátorok a legjobb játékosok ranglistájáról beszélnek, a különböző időintervallumok szerint. Ilyenek lesznek, hogy Kevin Love a centerek között a legjobb három pontos dobó vagy Tiago Splitter a legrosszabb büntető dobó az All Star meccs óta.
Az új kijelzőkben azt is  láthatjuk, hogy a MyPlayer-ünk, hogyan áll a többi újonchoz képest. Az új idő és pozíciós kijelzőnek köszönhetően gyakran hallunk majd a Myplayer-ünk éppen aktuális statisztikáiról.

 

MyPLAYER konferencia válaszok

Sok újdonság került bele a My Player mód kommentárjába az idén, így sokkal több párbeszédre lesz lehetőségünk. Most először lesz az, hogy a sajtókonferencia válaszainkat visszahallhatjuk a következő mérkőzésen, Steve Kerr, Kevin Harlan és Clark Kelllogg mindannyian értékelik, hogyan kezeled a médiát és ez milyen módon befolyásolja a karriered.
Ha teljesítesz egy új karrier mérföldkövet, mint az első cipő TV reklám, kosárlabda ifjúsági tábort nyitsz, a közvetítés ezt figyelembe veszi és követi a karrieredben. 

MyPLAYER mérkőzés előtti felvezetés

A My Player mód minden eddiginél életszerűbb lett az NBA 2K13-ban az új sajtótájékoztatóval, a draft előtti interjúval és a GM-el beszélgessünk opcióval. Most először van az, hogy a My Playered képes beszélni a mérkőzés közben és előtt is.

MyPLAYER Utolsó meccs

A My Playerben az előző meccsed teljesítménye mindenképpen említve lesz a párbeszédekben, amiket Doris Burke, vagy a közvetítői hármas folytat. Ha remek teljesítményt nyújtasz a Lakers ellen vagy gyengét a Miami ellenében, mindenképpen hallani fogod. Az is nagyon fontos, hogy a teljesítményes a pályán eltöltött időhöz viszonyítva arányosítva lesz, szóval ha 7 perc alatt nyolc pontot dobsz a kommentár és az edzői stáb ezt jó teljesítménynek fogja értékelni.

ÚJ KÖZVETÍTÉS

Elsődleges célunk minden évben, hogy a fejlesszük és kiterjesszük a mérkőzések közbeni kommentárunkat. Ebben az évben 10.000 új fájlt adtunk a kommentárba, annak érdekében, hogy minél színesebben tudjuk a különböző szituációkat, labdaeladás, blokk, letámadás, kihagyott dobás kommentálni.

DAVID STERN & ADAM SILVER

A My Player és Association módokban az NBA Draft fontos eleme minden egyes szezonnak. Mi a játékosok kérésének megfelelően kibővítettük a játékos név adatbázisunkat a 2K13-ban.  Ez a második év, hogy David Stern és Adam Silver szerepel a játékban, így mi éltünk a lehetőséggel, hogy  a név is párbeszéd választékot bővítsük az esetükben. Az NBA 2K13-ba 800 új nevet raktunk be, David Stern visszatért a bajnoki ceremóniára és a ő jelenti be a Döntő MVP-t is.

ALL-STAR

Az egyik legélvezetesebb része lesz a kommentárnak az új All Star hétvége, a három pontos dobó, a zsákoló bajnokság. A három kommentár napokat töltött azzal, hogy a lehető legreálisabban adják vissza az All Star hétvége hangulatát.
A tavalyi évben rengeteg visszajelzést kaptunk az aréna hangulatával kapcsolatban, így idén beraktunk egy rakás új hangot, effektust és szurkolói hangot. Tudjuk, hogy mennyire fontos a játékosainknak a hangulat. A 2K13-ban tovább mentünk és fejlesztettük  a pályán lévő hangokat is, összeütközések, esések, blokkok esetében. Így a lehető legjobban tudjuk visszaadni az NBA arénák hangulatát

Joel Simmons
Audio Director


  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K13

Sport >>

megjelenés:

2012. október 05.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei