Nba 2K12 washingtoni kipróbálás tapasztalatai

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az amerikai újságíróknak ma lehetőségük volt kipróbálni az NBA 2K12-öt Washington belvárosában. Az Operationsport munkatársa már meg is osztotta a tapasztalatokat, próbáltam összeszedni a leglényegesebb információkat.
Az újságíró két és fél órát játszott a játékkal, ennek alapján az volt a benyomása, hogy nagyon hasonló dolgot kapunk a 2K11-hez, ami szerinte nem baj, mert az nagyon jól sikerült.

Két exhibition meccset játszott (Miami-Dallas, Washington-Lakers). Az első fontos változás a prezentáció és a meccse előtti felvezetés. A statisztikai kijelzők sokkal részletesebbek és szebbek lettek. Például Dirk pontjai össze vannak hasonlítva a csapat többi részével. A kezdő öt bemutatása sem mindig ugyanaz, bizonyos esetekben egy képernyőn van mind az öt játékos, máskor pedig egyesével jönnek elő. A játék teljesen olyan mintha a TNT vagy az ESPN közvetítést néznénk.

A játékmenetet tekintve szignifikáns különbség van egy irányító és egy erőcsatár között. Az irányítóval nagyon gyorsan lehet Fast break-et indítani egy jó védekezés után. A játék sokkal inkább Fast Break barát lett, de nem kell megijedni ez nem ment a realitás kárára. A CPU sokkal okosabb és realisztikusabb. Erre példa az újságíró úgy kezdte a meccset, hogy szinte csak pick and roll-t és isolation-t játszott, erre a CPU a pick and roll-ban lévő irányítót lekettőzte az Iso-s játékosra pedig egy második védő közelített rá. Azt is megpróbálta, hogy többször ugyanazt a figurát hívta elő és a CPU egyre jobban reagált rá.

A My Player móddal kapcsolatban a legnagyobb változás a franchise interjú a draft előtt. Három GM-el találkozol, akik a csapatukkal kapcsolatos kérdéseket tesznek fel. Az egész Draftot végig kell nézned, nem lehet skip-elni. Szóval ki kell várni még Stern a te nevedet mondja. Újabb plusz a szerződéskötéssel kapcsolatos egyeztetés. Az itt szerzett pénzt vagy képességekre vagy a saját magad népszerűsítésére használhatod fel.

Legend módban a Russel és a Ewing meccs lett kipróbálva. Az  első meccs fekete fehérben, lassú játékkal és szinte tökéletes animációval, valósághű élményt jelent. A Ewing meccsen a prezentáció olyan volt, mintha egy 90-es évekbeli TNT közvetítést néznél, a Garden pálya az akkori valóságnak megfelelő és a hangok is tökéletesek. Penny ugyanaz a megállíthatatlan játékos, mint aki a sérülés előtt volt. A Ewing/Starks kettős nagyon élvezetes, Starks ugyanaz a hangulat játékos, mint a valóságban. Egyetlenegy hiba volt az AI-ben, Dennis Scott három esetben is post up játékot játszott.

Az újoncok nincsenek benne a játékban, csak a lockout után lesznek benne egy online frissítés után. A zsákolás visszajátszása új szögben van. A feldobás előtti zene sokkal előbb kezdődik, kiküszöbölve a tavalyi hibát.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei