Nba 2K12 újabb online támogatás

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Egyre több dolog lát napvilágot a játékkal kapcsolatban. A legfontosabb újítás a 15 legendával kiegészített Challenge mód már a múlt héten kiderült, de sok minden egyéb dologra is számíthatunk.
15 legenda köztük, Dr. J, Kareem, Magic és Bird legemlékezetesebb meccseit élhetjük újra a tavalyi Jordan Challenge-hez hasonlóan.

A másik nagyon fontos újítás, hogy az eredeti és online regisztrált játékosok folyamatos frissítést kapnak majd a 2K Sports részéről az 2K11-ben már bevezetett NBA Today rendszer továbbfejlesztése miatt. Az új mezeket, stadionokat is kapunk majd játékoskeret frissítések mellett. A különböző meccseket maguk a játékosok fogják ajánlani. Az persze még kérdés, hogy a Lockout miatt ezt mennyire tudjuk majd élvezni, de bízzunk benne, hogy a nem túl biztató jelek ellenére végül is csak lesz szezon.

A 2K Spors 1.000 új animációt rakott be a 2K12-be. A post-play és a labdavezetés is új irányítási rendszert kapott, de további jelentős változásokra is számíthatunk.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei