Nba 2K12 interjú

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az E3 kiállításon zárt ajtók mögött kérdezte meg a játékmenetért felelős igazgatót a 2K12-vel kapcsolatban a Gamespot újságírója
Az első kérdés mindjárt nagyon a közepébe vágott azzal, hogy milyen módon tudják majd az NBA 2K11 és a Jordan mód sikerét túlszárnyalni. Erre azt a választ adta Rob Jones, hogy mikor befejezték a 2K11-et akkor elértek egy színvonalat, amelyet szeretnének túlszárnyalni és ehhez már akkor is látták, hogy milyen területeken kell fejlődniük ahhoz, hogy a 2K12, mint játékmenet, mint pedig tartalom tekintetében jobb lehessen.

A második kérdés arra vonatkozott, hogy mik azok a területek, ahol a leginkább szeretnének fejlődni. A válasz Rob részéről, hogy szinte minden területen van mit fejlődni, mert sehol sem volt tökéletes a 2K11. Jordan játékba rakása nagyon sokat segített, de a játékosok sokkal több dolgot akarnak, tehát több lehetőséget kell belerakniuk a játékba. A legnagyobb problémát a 2K11 esetében az online játékmód jelentette, amelyre az idei kiadás kapcsán erősen koncentrálnak majd. A játékmenetet, amely a 2K széria egyik legerősebb oldala volt tovább fejlesztik, jelenleg négy egyéni dolgokért felelős producer dolgozik azon, hogy a játékmenet még egyénibb legyen.

A 2K11 esetében fejlesztettek a labdavezetésen, sokat javítva az egy-egy elleni játékon is, az is nagyon jól sikerült, hogy a különböző animációk miatt a felhasználó nem érezhette azt, hogy teljesen kikerült az irányítása alól a játék. A fejlesztők azonban nem elégedettek teljes mértékben. Bizonyos animációs funkciók teljesen eltűnnek és így sokkal folyamatosabb lesz a játék.

A riporter nagy Mavs drukker és rákérdezett, hogy az NBA döntő kapcsán látszik, hogy mennyire fontos a kosárlabdával  kapcsolatos érzések, a drámai hangulat átadása, milyen fejlesztéseket terveznek ezzel kapcsolatban. A válasz megnyugtató, mivel még NBA-szerűbbé teszik az egész játékot különösen az egyéni és az association módok tekintetében, más prezentáció lesz, ha bekerülsz a rájátszásba vagy a döntőbe.

A játék hivatalosan is október 4-én jelenik meg a PC, PS3 és az Xbox 360 platformokra.

A teljes interjút angol nyelven itt nézhetitek meg.

Go Mavs!


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei