Nba 2K12 és a Lockout

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A múlt héten kijött az első hivatalos kép az NBA 2K12-hez, de a tényleges belső tartalomról még nem kaptunk semmilyen konkrét információt.
Nem tudom, hogy ki mennyire emlékszik a 99-es csonka szezonra, de az NBA Live 99 esetében sokaknak visszavetette játékkedvét az igazi NBA hiánya. Az EA ebben az évben nem jön ki NBA játékkal, tehát minden szinten az NBA 2K széria arathatná a babérokat, de egyelőre csak annyit tudunk, hogy a játékmeneten, a prezentációs részeken dolgoznak. Ezen kívül a döntő alatt annyi derült ki, hogy valamelyik legenda ismét szerepelni fog a játékban.

Vettem a fáradságot és visszanéztem a tavalyi híreket, hogy milyen időpontban kezdték el csöpögtetni az infókat a közelgő játékról és ebben az időszakban már igen rendesen kaptunk részleteket.

Én arra gondolok, hogy valószínűleg valamilyen legenda módot kapunk majd, amely képes akkora érdeklődést felkelteni, mint a Jordan Challenge. Egyes elemzők azt jósolják, hogy a Lockout miatt fele annyi játék fog fogyni az NBA 2K-ból, mint tavaly. Azért annyira egyébként nem kell siratnunk a kiadót, hiszen a tavalyi darabszám fele is több, mint amit a 2K10-ből eladtak. 

Mindenesetre továbbra is várjuk, hogy milyen újítások várhatóak a kedvenc kosaras játékunkban, mert egyelőre úgy néz ki, hogy NBA csak a virtuális pályákon lesz.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei