Nba 2K12 My Player mód draft

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ronnie 2K az NBA 2K közösségi menedzsere 3 új képet és részleteket árult el a My Player mód változásairól, elsősorban a Draft és az előtte zajló események kapcsán.
Az első fontos változás, hogy a Draft előtti este az irántad, mint My Player játékos érdeklődő csapatok GM-jei elbeszélgetnek veled. A kérdésekre adott válaszok alapján eldől, hogy végül is melyik csapat lesz az aki kiválaszt. Például ilyen kérdés lesz, hogy szeretnél-e a Charlotte Bobcats-ben játszani?Még a draft előtt kapunk egy visszajelzést arról, hogy a játékosmegfigyelők jóslatai alapján hányadik helyen fogunk elkelni. Ez még nem a végleges helyezést mutatja, illetve elolvashatjuk a részletes jellemzésünket az erősségeinkről és a gyengeségekről.A draft napja óriási újítást hozott a 2K nagy meglepetése, hogy David Stern az NBA commisioner a hangját adja a játékhoz, így a draft sorrend elsorolása is teljesen élethű lesz.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei