Nba 2K12 Miami Heat taktikai és roster betekintő videók

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A virtuális kosárlabda guru mostani Play of the Day videójában a Miami Heat támadásának a fejlődését mutatja be. ezen kívül felkerült a Youtube-ra egy olyan videó is, ahol a játékoskereteket és a szabadügynököket nézhetjük meg.
Az első videóban tehát a Miami támadásának a fejlődését nézhetjük meg. A 2K11 esetében a Miami támadójátéka egy rakás izolációra épült, amit elég egyszerűen oldottak meg. A tavalyi évhez képest annyi lesz most a változás, hogy az izolációs játékok maradnak, de a csapat mozgása sokkal kombinatív lesz. Beraktak olyan variációkat is, amikor Wade és Lebron kombinációban játszhatunk. Sőt ki is hangsúlyozza a készítő annál a figuránál, amikor Bosh dob, hogy lesz olyan támadás is, ahol a másodlagos játékosok jutnak szóhoz:)A következő videó a Lakers támadójátékát veszi majd górcső alá. Kíváncsi vagyok, ezt milyen módon oldották meg, hiszen Brown nem háromszög támadást használó edző.

A következő videóban a játék alap játékoskereteit nézhetitek végig.
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei