Nba 2K12 Legends Showcase előzetesek

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A 2K Sports a szezon ugrására is jól előre felkészült és ugyan némi plusz bevétel ellenében, de a nextgenes felhasználóknak készített egy DLC-t, ami mi másra gyúrhatna, mint a Legenda mód kibővített változatára.
A Gamespot és a Gamepro újságírói kipróbálhatták a játék kiegészítését és mindkét oldal be is számolt róla. A legfontosabb dolog, amiről már korábban írtunk, hogy 45 további játékos kerül ebbe a módba, azzal a lehetőséggel, hogy a legendák most már egymás ellen is egy az egyben játszhatnak.
 Persze ez a lehetőség nem minden, mert párban is összehozhatjuk a játékosokat, de lesznek éra csapatok is.

Összességében ezek a módok lesznek a DLC-ben:
- egy egy elleni meccs
- kettő a kettő elleni meccs
- három a három elleni meccs
- öt öt elleni meccs

Ebből az első háromban streetball szabályok szerint játszhatunk félpályán, tehát a kosarak egy pontot érnek, a hárompontosok kettőt. Ha eltaláljuk a gyűrűt, akkor pedig ki kell vinni a labdát a három pontos vonalon túlra. Az egész pályás mód sem hagyományos kosárlabda szabályai szerint fog zajlani, hanem a streetball szerint.

Kapunk egy Legend Mode-hoz hasonlót is ahol az adott csapat két legjobbja küzdhet meg a többi tizennégy csapat párosával. Alapból ilyen párokra számíthatunk: Zo és LJ, Shaq és Penny, Pippen és Jordan.

Az ERA Challenge-ben hármas csapatok lesznek, minden évtizedből két csapatot választhatunk ki, akik egy védőből, egy centerből és egy támadóból állnak minden esetben.

Természetesen a klasszikus kosárlabda játékok sem maradhatnak ki, mint a 21 vagy a Horse Game, amiben elég érdekes helyekről kell kosarakat dobni.

A két eredeti cikket itt és itt találjátok.

Összességében aki szereti a Streetball szerű dolgokat az mindenképpen élvezni fogja ezt, sajnos én személy szerint nem tartozom ebbe a csoportba.

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei