Nba 2K12 Gamescon Gameplay trailer

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az október eleji megjelenés közeledtével egyre több mindent tudunk meg a közelgő játékról. A Gamescon kiállításon, mivel európai piacról van szó a 2K Sports nem volt túl hangsúlyosan jelen, de a látogatóknak egy demó változatot lehetőségük volt kipróbálni.
A demóban a tavalyi nagydöntő két résztvevője a Dallas és a Miami volt benne. Érdekes az új felvezető és a játékosok mozgása. Tavaly is csináltak egy összehasonlító videót a valódi és a virtuális játékos tempóról, ezt a srácok az idén is elkészítették.

A videók előtt azonban még szeretném jelezni, hogy pénteken több dolgot is ki fog adni a 2K Sports a játékkal kapcsolatban, elsősorban gameplay videó és képek, amelyet a twitteren említettek.

Az Operation Sports, az egyik legnagyobb amerikai virtuális sportjátékokkal foglalkozó oldal újságírója, Steve Bartlett természetesen már kipróbálhatta a játékot, amelyről összegezve annyit írt, hogy nagyon sokat políroztak a készítők a játékon, kifejezetten figyelve az apró részletekre, mint a játékos arcok és a tetoválások, de a menü és a felvezetés is sokkal élethűbb és szebb lett.

A játékosok mozgási animációját is feljavították, a cselezési terület sokkal kisebb lett, ami miatt jobban lehet majd az alapvonalról betörni, de jobb lett a post up játék is. Az újságíró szerint azonban a post up billentyű áthelyezése sokkal nehezebben kezelhetővé tette a játékot. Kellemes újítás, hogy saját taktikákat is berakhatsz a játékba, összesen 16 variációt egy playbook-ba. A legenda mód eléggé jól sikerült, a korabeli játékosok stílusát és a játék tempóját sikerrel hangolták össze.

Végezetül pedig íme a videók:

Demó videó a Gamescon-rólWade tempó összehasonlítás:Nowitzki tempó összehasonlítás:LBJ tempó összehasonlítás:


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei