Nba 2K12 Fejlesztői blog: Online Association

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Erick Boenisch az online menedzser módról árult el részleteket. 
Az első és legfontosabb, hogy egy kiteljesedett menedzser módot kapunk, ahol mindazt megtudjuk csinálni, amit a sima offline menedzser mód esetén. A második, hogy ez a mód csak eredeti játékkal működik.

Az Association mód felépítése

A fejlesztők igyekeztek a különböző játékos igényeket figyelembe venni. Sokan szeretnek minden meccset lejátszani, azoknak inkább a rövidebb 29 meccses szezont ajánlják, de vannak olyanok is akik a hosszabb szezon mellet csak a legfontosabb meccseket játsszák le. Különböznek az igények a negyedek hossza alapján is.

Két fajta Association-t lehet létrehozni publikus és privát menedzser módot. A publikushoz bárki csatlakozhat a 2K által létrehozott szerverhelyen keresztül. A menedzser módot nyitó meghatározhatja a szezon és a negyedek hosszát is, de beállíthatja, hogy akar-e Fantasy darftot, ahol az összes játékos közül lehet választani.


Fantasy Draft

Azok akik szeretik ezt a lehetőséget egy teljesen új kezelőfelületet hoztak létre. Különböző kritériumok alapján besorolhatjuk a játékosokat, de figyelhetjük a jelenlegi keretünket is, illetve a többi csapat alakuló keretét is. Ezen kívül figyelhetjük, hogy hány draft jogunk van még és hogy állunk a fizetésekkel.




A csapat keretének a kialakításában a pénz lesz a legfontosabb szempont. Erre agyon ügyelnünk kell miközben draftolunk. Közepes tudású játékosok magas fizetéssel, mint Rashard Lewis nagyon elvihetik a keretünket. Több fajta stratégiát is követhetünk, inkább tapasztaltabb veteránokat igazolunk, vagy néhány éve játszó játékosokat, de az is érdekes stratégia, ha minden év legmagasabban rangsorolt újoncát hozzuk el.

A Liga

Ha bekerülünk a ligába, akkor kettővel több képernyőt láthatunk mint az offline Association-ben. Az első egy gyüjtőképernyő, ahol minden fontos dolgot egy helyen tekinthetünk át. Sérülések, tranzakciók, ellenfél által javasolt meccs időpontok.



A második pedig egy olyan menetrend áttekintő képernyő, ahol megnézhetjük a meccseinket. Különösen azoknál fontos ez, akik sok meccset játszanak le.



Az alapbeállítások alapján minden egyes továbblépésnél 3 napot lép előre a rendszer, amennyiben az arra időszakra vonatkozó meccseket nem játszották le, akkor azokat leszimulálja a rendszer. Ezután megjelenek a következő időszakban lejátszandó mérkőzések. A CPU elleni meccseket persze bármikor lejátszhatjuk.

Cserék és a játék tisztasága

A cserék esetében, ha valaki ajánlatot tesz, akkor azt nem csak a másik csapat, hanem a liga összes résztvevője látni fogja. Ha valamelyikük úgy ítéli meg, hogy ez a csere nagyon bundagyanús, akkor jelezheti ezt. Amennyiben több liga résztvevő is így dönt akkor a csere addig nem megy tovább, amíg a mi szerverünk el nem bírálja ezt. Az sem működhet, hogy néhány résztvevő a CPU által irányított csapatok kárára próbál meg előnyt kovácsolni, mert az AI ezt nem fogja engedni.


Élő Holtszezon:)

Az első év végeztével a liga folytatódik tovább. Az első időszakban a visszavonult játékosokat nézetjük meg, majd a játékosok fejlődése és a szabadon igazolható játékosok következnek. A játékosok szervezhetnek olyan eseményeket, ahol egy időben mindenki jelen van, mint például draft.
A drafton 90 másodperced van körönként választani, majd megnézheted a többi játékos választását is, a következő időszakban a CBA alapján le is igazolhatod őket. A következő fontos 12 napos időszak a szabadügynökök igazolása, ahol két lépcsőben, először ajánlatot tehetsz, majd pedig megvárhatod, hogy melyik játékos fogadja el az ajánlatok sorrendjében.


















 

  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei