Nba 2K12 Fejlesztői blog: Audio

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Joel Simmons a hangért felelős igazgató írta most meg a fejlesztői blogban, hogy milyen változásokra számíthatunk. Jó néhány audio minta fájlt is meghallgathattok.


Nézzük akkor, hogy milyen változások lesznek. A fix kommentárok Clark Kellog és Kevin Harlan mellé az ötszörös NBA bajnok Steve Kerr is bekerült. Ebben az évben dupla annyi kommentárt raktak be a játékba, mint tavaly ezzel a fejlesztők szerint nagyon sokat javult az idei kiadás. Személy szerint én is a 200-ik lejátszott meccs környékén már szinte kívülről tudom a kommentárokat, így valószínűleg valamivel élvezetesebb lesz a játék. Kicsit unalmas volt ugyanis, hogy minden meccsen elhangzik, hogy a Lakers-t a Thunder paprikázta fel a 2010-es rájátszásban.

Erre az évre minden eddiginél színesebb három személyes kommentárt ígérnek. A három kommentáros közvetítésre ebben a klipben hallgathatok példát. A kommentárok 97%-át átdolgozták a három riporteres felállás miatt. A közvetítésben folyamatos elemzések lesznek, amelyek nem lesznek minden esetben egyformák. Erre ebben a klipben hallgathatok meg példát.

A szoros mérkőzések végi hangulatot még jobban fokozták. Kevin Harlan segítségével sokkal jobban figyelték a mérkőzés végi kommentárra és analízisekre.  Erre is közzé tettek egy mintát.

Nagy kérdés volt, hogy milyen módon kezeljék a legenda módot. Itt is igyekeztek a korabeli hangulatot visszaadni és LOFI sztereó rendszert használtak. A korabeli játékosok teljes karrierjére kitérnek majd a közvetítésekben, de természetesen a játékban történtek sem szorulnak háttérbe. Erre is közzé tettek egy mintát.

Persze nem csak a teljes karriert veszik majd górcső alá, hanem az egyes játékosok különleges dolgait is, Kareem Sky-hook ját, Russel domináns palánk alatti játékát, de csapatszinten foglalkoznak a Showtime Lakers-el is. Erre is kiadtak egy mintát.

A korábbiakban már beszámoltam róla, hogy Stern és Silver hangja lesz az NBA drafton, mint a valóságban. Erre is kiadtak egy klipet.

Igyekeztek arra is ügyelni, hogy a rövidebb negyedek esetén is pontos értékelések és kommentár legyen. Damon Bruce visszatér a HP félidei show-val, ebből is ízelítőt kapunk.

Kb. 500 új aréna specifikus hang is bekerült, dudaszó, Josh Smith zsákolása esetén pedig kamion kürt. Erre is itt egy kis kedvcsináló.

Persze a legendás csapatok arénáinak hangulatát is igyekeztek visszaadni. Ebbe is belekóstolhatunk itt.

A szurkolói hangokon is rengeteget fejlesztettek. Érzékelhető lesz például, hogy a kommentároknak túl kell kiabálni a közönséget szorosabb helyzetek esetén.

Szóval ebben a dologban is csupa jóra számíthatunk!  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei