Nba 2K12 Erick Boenisch interjú

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A játékból képeket és videókat még elég keveset láttunk, de néhány érdekes részletet megtudhatunk az interjúból.
Az interjú első részében kitérnek arra, hogy a prezentációs részeket szeretnék az idei kiadásban fejleszteni és erősíteni a TV közvetítések hangulatát. Ezen felül változatosabbak lesznek a meccsek közbeni átvezető animációk is, sportjátékok esetében sok mérkőzés lejátszása után ezek a részek tényleg nagyon unalmassá válnak.

A másik változtatás a büntető dobásoknál lesz, erről nem árult el részleteket, csak annyit mondott, hogy szerettek volna újítani. A tegnapi sajtótájékoztatón Kobe-val a Playstation move-ra kifejlesztett 2K12-es rendszerrel foglalkoztak leginkább, amely segítségével a kevésbé hardcore játékosok is könnyedén használhatják majd a játékot.

Fontosnak tartják, hogy a 2K12 is legalább olyan nagy sikereket érjen el, mint a 2K11, tehát nem ülnek a babérjaikon egy sima roster frissítést kiadva 2K12-nek. A tavalyi évben 5 millió példányt adtak el a játékból. Arra is ráerősített, hogy október 4-én kerül a boltokba a játék, az hogy mennyibe fog kerülni még nem tudom, de a magyar forgalmazó sikeresnek tekintette a 2K11-et így lesz 2K12 a magyar boltok polcain is.

Az interjút az alábbiakban nézhetitek meg:  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei