Nba 2K12 Első tapasztalatok

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Kotaku,  a Digital Trends és a Dime Magazine újságírói is megosztották a tapasztalataikat a játékról, ezen kívül új képek is megjelentek és Charles Barkley-ról is van információ.
Mindenekelőtt az első kérdés, hogy miért nem lesz benne Charles az NBA 2K12 legendái között? A válasz ebben az esetben is a pénz természetesen, egyszerűen a 2K Sports és Barkley nem tudtak megegyezni.

A kapcsolódó galériába beraktam az új képeket.

Nézzük, akkor hogy milyenek találták az amerikai újságírók az aktuális NBA 2K kiadást.

Legenda mód:

Ez az a dolog, ami miatt érdemes lesz beszerezni a játékot ebben az évben is, hiszen 15 legendás játékos legnagyobb pillanatait élhetjük át. Ezen felül olyan csapatok kerültek be a játékba, amelyek meghatározták az adott időszak NBA-s történéseit. Nagy kedvencem lesz az 1993-as Charlotte Hornets, LJ-vel, Bogues-al és Alonzo-val. Lehetőségünk lesz egymás ellen játszatni mondjuk a 85-ös Boston-t a mostani ellen, kipróbálhatjuk, hogy melyik lesz a jobb.

A klasszikus meccsek hangulatát teljes mértékben visszaadja a játék, az újságírók által kipróbált demo változatban a 60-as évek nagy Boston-a és Lakers-e csapott össze, a kijelző teljesen primitív és a meccset is fekete fehérben játszhatjuk le, de három pontos vonal sincsen. Az 1991-es Lakers-Portland meccsen a vizuálitás, a kép minősége teljes mértékben a kor hangulatát adja vissza.

Játékélmény:

A grafika rengeteget javult a tavalyi játékhoz képest, a játékosok arca és a tetoválások sokkal pontosabbak és szebbek lettek. Dirk egy lábas fade away dobása is szinte teljesen tökéletesen bekerült a játékba.

Sokat javítottak a játékmeneten is, a tavalyi játékban kifejezetten nehezen lehetett a post up dolgokat megcsinálni, de a speed dribbling is túlságosan hatékony volt, ez ebben az évben megváltozik.

Új elemként bekerült a játékba a szurkolókkal való kapcsolat, de lesz visszajátszás és felülbírálás is a kérdéses szituációkban, például utolsó másodperces kosarak.

A játékban lesz egy egyszerűsített rendszer, amelyben a figurákat határozhatjuk meg. A kevésbé bátor taktikusoknak lesz egy „a legjobb figura megjátszása” opció, amely mindig a legjobb lehetőséget fogja felajánlani. A cserék alatt meg tudod majd határozni eg külön menüben, hogy ki legyen az oldalvonali bedobó és ki kapja a labdát.

Összegezve nagyon sokat javítottak a játékon, tehát legalább olyan nagy durranás lesz, mint a 2K11. 


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei