Nba 2K12 Dirk Nowitzki alulértékelt?

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A tegnapi nap folyamán napvilágra kerültek a játékosok összértékei.
A játékosok összértékei státusz szimbólumnak számítanak a videó játékokban. Tegnap félhivatalosan kikerültek a játékos értékek.

A legmagasabban értékelt játékos természetesen Lebron James  lett 98, majd Wade 96, Kobe 94, Dwight Howard 93, Chris Paul 93, Kevin Durant 92, Derrick Rose 92, Carmelo Anthony 91, Deron Williams 90 következik. Russel Westbrook és Amare Stoudamire egyformán 88-as értéket kapott. Mindegyik játékos All Star volt, tehát igazából ez nagyjából rendben van. Egyedül Kobe van kissé túlértékelve.

Egyetlenegy játékos hiányzik a listából és az Dirk Nowitzki. A tavalyi döntőben mutatott teljesítménye alapján pedig itt lenne a helye. A fejlesztők azonban csak 85-ös összértéket adtak neki, olyan játékosokkal került egy szintre, mint Igoudala, Griffin vagy Rudy Gay.

Megkérdezték a fejlesztőket, hogy miért is van ez. Az ok annyi, hogy a játékos összérték rendszer úgy áll össze, hogy a játékos pozíciók és a pozícióhoz kapcsolódó legfontosabb képességek kiemelten számítanak. Mivel Kobe 2-es és a 2-es poszthoz kapcsolódó képességei kimagaslóak ezért magas összértéket kapott, hiába van túl a karrierje csúcspontján. Dirk viszont a klasszikus 4-es poszton olyan dolgokban különösen erős, ami nem a 4-es posztra jellemző, így a két dolog kapcsolata miatt alacsonyabb értéket kapott.

Ez azonban a játékban nem fog feltűnni, amennyiben azokkal a dolgokkal próbálkozunk, mint amivel Dirk is.

 

  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei