Nba 2K11 újabb információmorzsák a Jordan Challengeről

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Sok minden kiderült már arról, hogy milyen módon kell teljesítenünk a Jordan Challenget, most a Slam online szerkesztője tesztelte a játékot egy órán keresztül és megosztotta velünk a tapasztalatait.
Sajnos mi elég későn csak októberben kapunk tesztpéldányt a játékból, de a tengerentúlon már Lang Whitakernek(Slamonline) volt lehetősége tesztelni a játékot, igaz, hogy csak egy órán keresztül.

Az első és legfontosabb infó, hogy szerinte a 2K10 és függőséget tudott okozni, de ez a 2K11-re még inkább igaz.  A teszt első órájának a felét egy Heat-Lakers párharc lejátszásával kezdte el és azt tapasztalta, hogy a játékosok mozgása kevésbé robotszerű, mint az ezt megelőző játékok esetében. A palycalling-ot és AI-t azonban igazán nem volt idő letesztelni, tehát erről nem tudott túl sok részletet mondani.

A teszt második felében a Jordan Challenge-t próbálta ki, ezen belül is a "The Arrival" meccset a Boston Celtics ellen. Itt Jordannel 63 pontot kell legalább dobni 50% feletti mezőnymutatóval. Sajnos ez Langnek nem jöhetett össze, mert csak egy félidőt játszhatott az idő szűke miatt, mialatt csak 18 pontot szerzett. A mezek és a rosterek teljesen rendben voltak, egyedül csak a régi Boston Garden hiányzott, mert nem ott lehetett a meccset játszani.

Szóval elég nehezen lehet majd teljesíteni ezeket a feladatokat, de az érzés fantasztikus volt, mert tényleg mindenki sokkal lassabb és ügyetlenebb volt.

A másik fontos információ, hogy Jordannel is kezdhetünk a My player módban. Alapból a fizikai adottságai jók lesznek, de a védekezését és a támadását nekünk kell fejlesztenünk. Az alap ratingje 79 lesz. A my player mód ezen része teljesen Jordan brandelt lesz.
 

 

 
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei