Nba 2K11 stratégiai fejlődés és tanácsok videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Da_Czar az Operation Sport guruja egy új taktikai fejlődést bemutató videót tett közzé a hazánkban 15-én boltokba kerülő játékról.
A videó elején a passzolási rendszer fejlődését és a CPU védekezés hatékonyságának növekedését nézhetjük meg. A 2K10-ben az All star nehézségi fokozaton is elég kevés védekezéssel találkozhatunk a CPU részéről a passzolás megakadályozására. Azt is megfigyelhetjük, hogy a védő mindig akkor megy közel a játékosunkhoz, amikor megkapja a labdát.

A 2K11-ben viszont a védekezés egyensúlyba került az új passzolási rendszerrel. Da_Czar azt tanácsolja, hogy e-miatt felejtsük el a pressure védekezés használatát, minden egyes meccsen. Minden egyes edzőnek saját rendszere és filozófiája van a pressure védekezéssel kapcsolatban. A főmenü options pontjában, majd a my NBA settings-et választva a coach profile-ban megnézhetitek mindegyik edző adatlapját.

Jay Trianonak például 10-es a pressure defense értéke, ami miatt szinte a csapata nem akadályozza a passz játékot, viszont Tom Thibodeau esetében, ahol 95 ez az érték, szinte alig hagyják a sok passzos játékot érvényesülni.

Arra is felhívja a figyelmet, hogy a passzoló sávokat kivel védjük le, mert nem minden játékos rendelkezik ugyanolyan képességekkel. Ezt legjobban a Lakers esetében láthatjuk, ahol nagyon nehéz a passzolás, de egy New York esetében van pár olyan játékos, aki az edzőtől függetlenül nem képes a passzolás hatékony akadályozására.

Jó tanácsként azt javasolja, hogy csökkentsük a passzok hosszát vagyis menjünk közelebb a másik játékoshoz, így az ellenfélnek kevesebb ideje marad a labdaellopásra. Az is jó megoldás, ha a szöget növeljük meg, mert így szintén kevesebb esélye marad a védőnek.

Az is jó, ha a rögzített figurák esetében előbb indítjuk a passzt, így a védekezésnek szintén kevesebb ideje marad.

Teljesen új fejlesztés ebben az évben a Total Controll Passing is, ezt szintén a My NBA settings, controller menüpontban tudjuk beállítani.

Íme a videó:


  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei