Nba 2K11 premier trailer

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az IGN-nesek exkluzív jogokat kaptak az NBA 2K11 Xbox 360-as trailer megjelenítésére. Ebben sok mindent láthatunk a játék eddig is már beharangozott elemeiből.
A videó alapján addig minden nagyon jól néz ki, rengeteg Jordan-es dedikált mozgást láthatunk, illetve a klasszikus csapatok sztárjai is nagyon szépen mozognak.

A videó elején mindjárt egy dedikált első come back utáni fade-away jump shot jön MJ-től az álldogáló Kobe fölött, majd a 92-es döntő híres "nem értem miért játszok ilyen jól" mozdulata következik.  De feltűnik a 90-es évek detroiti rossz fiúinak két legmeghatározóbb figurája Isiah Thomas és Joe Dumars is.

Azok a fiatalok, akik eddig kevesebbet tudtak ezekről a legendákról, talán most kedvet kapnak, hogy megnézzék őket egy két klasszikus meccs keretében is, hiszen ők negyed annyi pénzért is hatalmas nagy csatákat rendeztek nekünk.

Ezúton szeretnék megemlékezni arról is, hogy tegnap este számomra két nagyon szimpatikus játékos is helyet kapott a kosárlabda Hírességek Csarnokában a 92-es Dream Team mellett. Karl Maloneról és Scottie Pippenről beszélek, akiket szintén bevethetünk, mint klasszikus játékosok a 2K11-ben.

Végezetül íme a 2K11 videó:


















  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei