Nba 2K11 My Career mode

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A tavalyi játékról érkezett visszajelzések alapján igyekeztek a fejlesztők változtatni a játék My Career módján.


Az első és legfontosabb változtatás, hogy többé nem a nyári ligában kezdődik a karrier. Idén az NBA Draft Combine-ba kerül a készített játékos, vagyis a az Attack Athletics tornaterembe Chigagoba, ahol 3 meccsen kell bizonyítani a rátermettségét az edzőknek és a közönségnek és amennyiben jól szerepel, akkor az NBA Draft-on találja magát a New York-i Madison Square Gardenben. Ha valaki pedig draftolni fog, akkor David Stern fog szólítani a pódiumra, erről a kapcsolódó galériában láthattok egy friss képet.

Ha a draftnak vége, akkor részt vehetsz a nyári ligákban, ahol ismét bizonyítanod kell, hiszen az itteni négy meccs alapján tudod magad bejátszani a csapat keretbe. Amennyibe nem sikerül itt teljesítened, akkor az NBA D-League-ben találod magad. Ha esetleg idekerülsz, akkor sincsen az NBA karrierednek vége, de sokkal nehezebb lesz visszajutnod a csúcsra. Persze ha jól látszol, akkor bekerülhetsz a végső 12 fős keretbe. Szóval itt kezdődik el a történeted….

A My Career mód teljesen megújult és most már minden dolog, amit teszel befolyásolni fogja a karriered. A reakciók természetesen pozitívak és negatívak lehetnek. A legújabb részben a mérkőzések utáni sajtókonferenciák során is befolyásolhatod a karriered, azzal, hogy mit válaszolsz az újságírók kérdéseire. Erről az alábbi videóban láthattok egy kis ízelítőt:
Természetesen a videóban látható többi csapattársad nem lesz homályos a játékban.


3 fő karakterjelleg határoz meg a játékban, amelyet a későbbi szerepléseddel befolyásolhatsz:

  • Mennyire illeszkedsz a csapatba
  • Mennyire vagy népszerű a ligában
  • Helyi szurkolói támogatás
A fejlesztők igyekeztek az alapvető játékkal kapcsolatos dolgokat is változtatni, tehát például a passzolás is jelentősen megváltozik.

A fejlesztők fontosnak tartották, hogy súlyozzák a meccseket annak alapján, hogy melyik fontos és melyik nem annyira, tehát egy nagy rivális vagy egy rájátszás meccsen nyújtott jó teljesítmény sokkal többet fog számítani.

A másik jelentős újítás az, hogy a bizonyos játékos karakterekhez meghatározott nagyságú beállítások kapcsolódnak. Tehát,  egy védekező beállítottságú irányító 99-es steal beállítást kaphat, míg egy dobógép irányító csak 80-at.

Most már állítható lesz a My Player módban a negyedek hossza is, illetve ennek alapján arányosan változnak a célok is, amit el kell érned.

Ezen kívül szimulálni lehet a mérkőzések végét is, ez akkor nagyon hasznos, ha már teljesen mindegy hogy mennyi az eredmény és már csak szenvedés lejátszani az utolsó negyedet.
A Skill pontokat is lehetőséged lesz visszavásárolni, akkor ha mondjuk nem jó képességedre költötted el.

Szóval sokat gyúrtak a játékon,, majd meglátjuk, hogy a Pc-s változat milyen lesz.


  GalériaNba 2K11  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

mzsombor

2010-09-04 10:27:16 [1]

Fantasztikus lesz !!!! :P nagyon várom

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei