Nba 2K11 Jordan zsákol Ewingról videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A srác nagyon termékeny, ha Jordan emlékezetes megmozdulásairól vagy reklámjairól van szó. Újabb Jordan moment került NBA 2K11-es környezetbe.
1991-es NBA rájátszás első fordulójában került sor a Knicks és Bulls egymás elleni küzdelmére, amelyet 3:0 a Bulls nyert meg, de a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen Jordan egy hosszú időre emlékezetes zsákolást mutatott be. A zsákot nem is akárkiről, hanem az NBA akkori legjobb keleti centeréről Patrick Ewingról húzta be, úgy hogy még faultot is fújtak. Természetesen ennek előkészítése sem volt akármi, mivel a második negyed végén a Knicks 54-50-es vezetése mellett a New York egész pályás letámadást alkalmazott, de Grant és Paxson végül is el tudta juttatni a labdát Jordanhez, akit Starks és Oakley lekettőzött, de mind a ketten mentek a levesbe, majd a besegítő Ewing faultolta a zsákoló Jordant.

Íme Messenjammatt és az eredeti videó:
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei