Nba 2K11 Jordan információk

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A mottó "Ne csak úgy játssz, mint MJ, hanem légy te MJ"!
A 2K Sports ma bejelentette a Jordan Challenge nevű új játék módot, amely a legnagyobb és legnépszerűbb kosárlabda játék sorozatnak az idei verziójában debütál az NBA® 2K11-ben.  Ez a mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 10 különböző legendás meccsen lépjenek pályára MJ karrierjéből.

“A széria szurkolói biztosan izgultak, hogy Michael milyen módon fog megjelenni a játékban és remélték, hogy nem csak dobozon látják viszont" ” nyilatkozta Jason Argent, a 2K Sports marketing elnökhelyetesse . “Mi nagyon örültünk, hogy elkezdtük csöpögtetni az infókat arról, hogy Michael milyen módon jelenik meg a játékban, persze még nem árultunk el mindent.  ”

A Jordan Challenge-ben ,  a játékosok lejátszhatják Jordan leghíresebb meccseit, mint például a Cavs elleni 69 pontos meccset 1990 márciusában, megpróbálhatnak visszajönni a náthából a 1997 nagydöntő hatodik meccsén a Jazz ellen, vagy újra élhetik a legemlékezetesebb "utolsó" előadását, mint Bulls a 1998 Június 14-i döntő utolsó meccsén. E-mellett lehetőség lesz a Jordan Challenge módban olyan kíváló csapatokkal játszani, mint a ‘85-’86, ’89-’90, ’90-’91, ’94-’95, ’95-’96, ’96-’97, és ’97-’98-as Chicago Bulls.

Hivatalos trailer:  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei