Nba 2K11 86-os Celtics és Bulls taktikai videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Elérkezett tehát az idő, hogy Da_Czar végre befejezze videó sorozatát, amely ugyan 10 napos intervallumra volt az elején kalibrálva és naponta kaptunk volna videót, de a végére jelentősen elmaradt az ütemtervtől.
A korombeli srác mentségére szóljon, hogy gyermekáldásban volt része, mindjárt dupla dózisban, amely azért apai részről is jelentős leterheltséggel járt. Ezt abban is láthatjuk, hogy a mostani videó mindössze 5:57 hosszú az elején megszokott 15 percesekhez képest.

Videójában egy igazi klasszikus témát dolgozott fel, hiszen a 86-os Celtics és Bulls csapatok taktikáját mutatja be, aminek az az apropója, hogy a 2K11-ben mindjárt ezzel kezdődik a Jordan Challenge.

Először is a lényeg, hogy a csapatok videó játékban most debütálnak először, eddig semmilyen játékban nem volt egyik csapat sem. A videóban a Celtics támadójátékát vesézi ki először, náluk inkább beszélhetünk csapatjátékról, mint a 86-os Bulls esetében, hiszen olyan figurák pattogtattak ott ebben az időben, mint Larry Bird, Kevin McHale, Robert Parish, Danny Ainge vagy a nagyszerű irányító Dennis Johnson.  Ezután következik a Bulls, amelynél leginkább Jordan és Woolridge tisztára játszását nézhetjük meg. A támadójáték játékba integrálása nagyrészt pontosan sikerült, ezért maximális dicséret illeti a fejlesztőket. Ez utóbbi azért is nagyon reálisnak tűnik az esetek nagy részében, mert az igazi meccs, tehát a 63 pontos Jordan meccs videóját és a 2K11-et hasonlítja össze Da_Czar.

Íme a videó:  GalériaNba 2K11  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei