Nba 2K11 10 csapat 10 nap alatt: 3. rész Los Angeles Lakers

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A mai Da_czar által készített videóban a Los Angeles Lakers speciális támadását nézhetitek meg, hogy mennyit változott az NBA 2K10-hez képest.
A Lakers támadásának életszerű visszaadása nagyon nehéz feladat, hiszen egy rendkívül összetett figura rendszerről beszélünk, amelyet sok játékos igen nehezen sajátít el a való életben is. Természetesen a Tex Winter által továbbfejlesztett háromszög támadásról beszélek.
Sokan azt hiszik, hogy ez a taktikai rendszer Phil Jackson találmánya volt, de igazából nem, mert ezt a negyvenes években a Dél-kaliforniai Egyetem Hall of Fame edzője Sam Barry szabadalmaztatta. Hogyan társult ez a taktika a 90-es évek klasszikus Chicago-i csapatához? Természetesen Tex Winter volt az összekötő kapocs, aki a Dél-kaliforniai Egyetem játékosaként Sam Barry keze alatt játszott.

Na de térjünk vissza a játékra, a videókban Da_Czar mindig bemutatja, hogy milyen módon tudtál hívni egy támadást a 2K10-ben és hogyan változott ez a 2K11-ben. Mindjárt az elején láthatjátok, hogy a 2K10-ben a támadás a hárompontos vonalról indult, ami teljesen életszerűtlen, mert a valóságban a Triangle már a félpályáról indul. Ez a 2K11-ben már így is lesz.

A videóban jó néhány példát láthattok arra, hogy a CPU mennyire életszerűen próbál támadni és használja a háromszög támadást. Ezen kívül a Spurs-ös videónál említettem, hogy a cserejátékosok is külön figurákat kapnak. Ez a Lakers esetében, Lamar Odomnál különösen igaz, erre 2 példát is láthattok. Majd Kobe megmozdulásai következnek a CPU irányítással, ebben az esetben tényleg nagyon nehéz dolga lesz a Lakers ellen kontrollált csapatodnak, mert rengetegszer egy az egyben kell megállítanod KB24-et, ami nem egy egyszerű feladat. Végül is ha ezt vesszük ez a háromszög támadás lényege. Jó néhány példát is láthattok arra, amikor a játékos próbálja becsapdázni a CPU irányította Kobe-t, aki egyszerűen kipasszol és jön a hármas Artest részéről. Da_Czar szerint viszont egy jó módszer mindenképpen van, ha nagyobb játékost rakunk direktben Kobe-ra, így csökkentve a post up játékának lehetőségeit.

Ismételten csak annyit írok a hír végére, mint amit Da_Czar mond: Ne játssz számítógépes játékot, hanem menj és kosárlabdázz!

Végezetül íme a videó:


    

  GalériaNba 2K11  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei