Nba 2K11 10 csapat 10 nap alatt: 2. rész és demo infó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az OperationSport guruja Da_Czar újabb videót tett közzé. Most a San Antonio Spurs taktikai változtatásait mutatja meg. Friss hírt kaptunk a demoról is.
Szóval a szerintem legfontosabb információ, hogy jövő hét kedden(szeptember 14-én) elérhető lesz az NBA 2K11 demója, de sajnos csak az Xbox360 és PS3 felhasználóknak. A demóban a Lakers és a Celtics lesz benne, egy 5 perces negyedet lehet majd lejátszani, kommentár nélkül, de különböző nehézségi fokozatokban.

A következő érdekesség, hogy ismét lesz félidei show az NBA 2K11-ben. A show-t a San Francisco-i rádióban sportriporterként tevékenykedő Damon Bruce vezeti majd.

Végül pedig a beharangozóban először említett videó, amelyben a San Antonio taktikai fejlődését nézhetitek meg. Én is csatlakoznék Da_Czar-hoz, amikor azt mondom, hogy inkább először kosárlabda és utána a játék! 

  GalériaNba 2K11  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei