NHL 12 és NHL 2K12 hírek

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Mivel a szavazásban sokan gondolják azt, hogy legyen más Major Sport játékokról is friss hír és ne csak a kosárlabdával foglalkozzunk, ezért mostantól NHL hírek is sűrűbben lesznek az oldalon. Két fő játékfejlesztő van hokijáték területen aki szóba jöhet, természetesen a klasszikus szériát az EA Sports csinálja, de ezen a területen is megpróbálta felvenni  a kesztyűt a 2K Sports. 

Egyik társaság se tartja fontosnak a PC-s platformot és ez egyelőre úgy néz ki, hogy idén sem változik, mivel az EA nem bővíti a választékot, a 2K pedig egyáltalán ki sem adja az idén az NHL-es játékot. Úgy néz ki, hogy hoki fronton, az NBA-vel ellentétben az EA nyerte meg a csatát. 

Alian Quinto az EA Sports közösségi menedzsere ma reggel egy elég hosszú levelet küldött, amelyben rengeteg információt osztott meg a készülő NHL 12 játékról. 

A legfontosabb talán, hogy a megszokottól eltérően az EA Európában hamarabb dobja piacra a játékot, mint a tengerentúlon. Az előzetes tervek szerint szeptember 9-én érkezik az öreg kontinensre a játék és 13-án kerül Észak Amerikában a boltokba. 

Két komoly újítás lesz a játékban, az egyik az, hogy megújították a fizikai rendszert, a másik pedig, hogy a FIFA szériához hasonlóan itt is lesz Be a Pro mód. Ez a mód hasonlatos a NBA 2K-ban megszokott My Player-hez. A fizikai rendszer módosításával pedig minden a pályán és a pálya körül lévő dolog szerves része lesz az ütközéseknek. Például ki lehet lökni az ellenfelet a kispadra, de bodycheck esetén kitörheted a plexit is. 

Ez az NHL lesz az első, amelyben a kapusok is kontaktusban lesznek olyan téren, hogy fellökhetőek, illetve tudnak majd verekedni. 

Hab a tortán a Winter Classic mérkőzés, amely tradicionálisan mindig újévkor szokott lenni, így lehetőségünk lesz például hóesésben játszani. 

Alábbi videó és képek az első anyag a játékból:


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!