NBA 2K12 zártkörű bemutató

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az E3 kiállítás keretében rengeteg zártkörű bemutató zajlott, amiről lassan elkezdenek szivárogni az információk. Az E3-al kapcsolatos hír, hogy a Machinima internetes portál szerint az NBA 2K12 lett az E3 sportjátéka, de az IGN rangsorolása szerint is második helyen végzett a FIFA 12 mögött.
Lássuk tehát, hogy milyen információkat osztott meg velünk Jon Robinson az ESPN újságírója, akinek lehetősége volt a többi kollégájával együtt részt venni a színfalak mögötti bemutatón.

Az első és legfontosabb újítás, hogy Dirk a 2K12-ben úgy fog kinézni és játszani, mintha a valóságban tenné. A játékban nem egy poligon Frankenstein nézd majd velünk szembe, hanem egy tényleg Dirkre hasonlító játékos, de ami a legfontosabb a mozgás, a szivárvány magasságban szálló hárompontosok, a könnyedség, a fade away dobások, mind olyanok lesznek, mintha az igazi meccset néznénk.

A Jon-ék által nézett változat igencsak alfának mondható, tehát még volt benne egy csomó olyan dolog, ami szarul nézett ki. Erick Boenisch a játék producere elmondta, hogy a konkurencia nem ad ki ebben az évben hasonló játékot, de ennek ellenére ők 110%-al pörögnek a 2K12 fejlesztésén.

A bemutató keretében a Dallas-Miami párharcot játszották egymás ellen a producerek, a játékmenet nem volt rossz, különösen szembetűnő volt a cselezések folytonossága, illetve a védők képességeinek javulása is. A legnagyobb fejlődés azonban a mérkőzés előtti felvezetésben látszódik, ami ráhangol majd a mérkőzésekre és a lehető legjobban próbálja meg átadni az NBA meccsek hangulatát.

Boenisch elmondta azt is, hogy a rájátszásban teljesen más lesz ez a felvezetés és a mérkőzéseken belüli mozzanatokra való reagálás is sokkal életszerűbb lesz. Arról is nyilatkozott, hogy az AI játéka is sokkal inkább fog hasonlítani az igazi kosárlabdára. Az is előfordulhat, hogy a virtuális Lebron a negyedik negyedben teljesen el fog tűnni.

Mindenesetre szerintem a játék sikere és funkciói is nagyban függnek a Lockout-tól, elég csak az NBA Today-t említeni.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K12

Sport >>

megjelenés:

2011. október 04.

fejlesztő:

Visual Concepts

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei