NBA 2K11 signature mozgás reklám és Miami Heat taktika videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A mostani reklámban a személyre szabott mozgásokat nézhetitek meg, illetve Da_Czar elemzései közül megjelent a Miami Heat taktikai fejlődését bemutató videó is.
Elsőnek a reklám videót nézhetitek meg, ahol David Lee és Derrick Rose játszik egymás ellen, majd bekapcsolódik Rajon Rondo is. A reklám lényege, hogy kinek van király mozgása a játékban, amelyre Rondo csattanós kérdést tesz fel, hogy kinek van a legtöbb bajnoki gyűrűje a szobában.
A következő videóban a Miami Heat taktikai fejlődését mutatja be Da_Czar. Ez számomra nagyon érdekesnek volt, mert egy olyan csapatnál kellett fejleszteni, akinél gyakorlatilag teljesen átalakult a csapatszerkezet. Szóval szerintem igazán a Heat esetében nem is biztos, hogy egy teljesen pontos Playbookot tudunk majd használni, hiszen nem volt a való életből példa, amit le tudtak volna másolni. Mindenesetre nézzétek meg a videót és döntsétek el.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei