NBA 2K11 Belső fejlesztői információk

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Lássuk, hogy milyen gondolatokat szeretett volna velünk megosztani.
Sziasztok 2K Sport barátok!

Elérkezett annak az ideje, hogy újra elindítsuk a kedvenc NBA 2K franchise-otok fejlesztői információit megosztó sorozatunkat.

Tavaly nagy örömmel szolgált a számunkra, hogy elindíthattuk a fejlesztői információkat, amellyel a lehető legbennfentesebb dolgokat adtuk hírül.
Ez nagyon fontos volt a 2K-nek, hiszen a leglojálisabb játékosaink számára, olyan apró részleteket tudtunk adni, amely büszkeséggel töltött el bennünket.  Ebben a sorozatban olyan embereket is bemutattunk, akik dolgoznak a játékon, sokuk már az első NBA 2K óta fejleszt, amely még a Sega Dreamcast-re jelent meg.

A mai és az Október 5-i megjelenés között legalább heti egy fejlesztői információra számíthattok, legalábbis a fejlesztői csapat ennyit célzott meg. Ezekben sok dolgot bemutatunk, mint a online gameplay fejlesztése, vagy olyan újabb dolgokat, mint amit az NBA Today-be vagy a My Player módokba rakunk be. A bemutatókban fény derül a legmélyebb részletekre is, amelyeket itt az NBA Hungary-n is olvashattok köszönhetően Ronnienak. Szóval látogassatok vissza az oldalra, mert nagyon sok újdonságot fogtok találni itt a közeljövőben. 

Mint ahogy a közelgő bejegyzésben is látni fogjátok, amin egyébként Ronnie őrült módjára dolgozik, a fejlesztői információk leginkább a trailerekre, képekre, események bemutatására és cikkekre fognak fókuszálni. Pontos részleteket fogunk arról megtudni, hogy a fejlesztők mi alapján változtatnak meg egyes részeket. Az NBA Hungary keretein belül lehetőség lesz a visszajelzésre is.

Tavaly óta sokan megszokták ezeket az információkat, amelyek az NBA Hungarynek köszönhetően ti is olvashattok, így a magyar játékosok is jelezhetik az észrevételeik a fejlesztők felé. Szóval, akinek megjegyzése lenne nyugodtan a kommentekbe írja be.

Ronnie szerint a játék minden eddiginél jobb lesz és arról is hírt kapunk majd, amikor MJ meglátogatja őket!


  GalériaNba 2K11  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei