Hogyan csináld meg a Jordan Challenge-t 2. rész

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Steven Bartlett a maradék öt meccs teljesítéséhez is segítséget próbál nyújtani


The Shrug
June 3, 1992 vs. Blazers
Game 1, NBA Finals

Score 35+ points in the first half
Make 6+ threes in the first half
Hold Drexler to under 20 points
Win the game

Ez a meccs Jordan egy félidő alatt elért rekordjáról és a rengeteg hárompontosról szólt. A meccs teljesítményének a pikantériáját az adta, hogy Jordan és Drexler teljesen egyenrangú erejű játékosként kezelték a képességek dolgában, de azt mondták, hogy három pontosban Drexler még egy kicsit jobb is. Természetesen ezután MJ felejthetetlen teljesítményt nyújtott 7 kísérletből 6 dobást értékesítve a három pontos vonalon túlról.



Ahhoz, hogy ezt a teljesítményt a játékban elérd, először meg kell alapoznod a ritmust néhány ziccer és közép távoli dobással. Ha már elértél egy bizonyos szintet, akkor a három pontos dobások már viszonylag könnyen mennek majd. Ha MJ már bemelegedett, akkor a hárompontost a wingeken dobd. Ha nincs tiszta helyzet akkor próbálj meg elzárást kérni és gyors mozgással kerülj ki a zárásból, dobóhelyzetet teremtve. Ahhoz, hogy a három pontos dobásaid magas százalékkal teljesítsd, próbálj meg a dobásoknak a lehető legtöbb időt adni. Jordan dobóteljesítménye olyan magas ebben a módban, hogy szinte kilátástalan a védő helyzete.

Másik fontos tényező, hogy Drexleren is védekezned kell. A Blazers támadásai eléggé Drexlerre vannak kihegyezve, a te dolgod abban áll, hogy az elzárásokra és a passzoló sávokra figyelj. A legtöbbször az elzárásokból való gyors kikerüléssel próbálj a nyakán maradni, mert ha ő is belendül, akkor szinte lehetetlen lesz teljesíteni a meccset.


Double Nickel
March 28, 1995 @ Knicks
Regular Season Game

Score 55+ points
Shoot 55%+ from the field
Record 2+ assists
Win the game

Jordan visszatérése utáni első Knicks elleni meccsén 1995. március 28-án kosárlabda történelmet csinált. A folyamatos védekezz szurkolói hang ellenére az akkori 45-ös mezében az őrületbe kergette a bajnokesélyes Knicks csapatát.

Ezen a meccsen szinte a teljes Jordan repertoárt használhatod, Starks viszont meg fogja nehezíteni a dolgod a kemény és a kiváló perimeter védekezéssel. Post up játékból történő lefordulások az alapvonal felé nagyon eredményesek lehetnek.


Father’s Day Victory
June 16, 1996 vs. Sonics
Game 6, NBA Finals

Score 22+ points
Grab 9+ rebounds
Record 7+ assists
Win the game


Jordan első bajnoki címét az apja halála után éppen Apák napján szerezte meg a Seattle Supersonics ellen az NBA történetének legjobb 72-10-es szezonja után.

Ahhoz hogy teljesítsd a meccset lassú passzjátékkal operálj és ne engedd, hogy a Supersonics nyugati rohanós stílusa érvényesüljön, szóval ha sok labdát adsz el, sok lehetőséget teremtesz a Fast break-re. Tedd Jordan-t a Small forward pozícióba védekezésben, mivel 9 lepattanót is kell szerezned, így ez könnyebben fog menni. Mindkét Sonics védő Payton és Hawkins is erős a perimeter védekezésben, de gyenge a post up elleni fellépésük. Szóval használd ki a dolgot és erőltesd a post up játékot rajtuk. Egy idő után persze lekettőznek, de Jordan passzolási képességei birtokában ez nem lesz gond.




The Flu Game
June 11, 1997 @ Jazz
Game 5, NBA Finals

Score 38+ points
Grab 7+ rebounds
Record 5+ assists
Win the game

Jordan a padon ülve egy nyakig felhúzott melegítőben ül és egy Gatorade-t szorongat, a kiszáradás ellen  küzdve minden energiáját próbálja összeszedni, arra hogy játszhasson az NBA döntőjében.

A fizikai képességeiben korlátozott Jordannel nagyon nehéz lesz teljesíteni ezt a kihívást. A megoldás, hogy próbálj a lehető legtöbbször büntetőt kiharcolni és inkább drifter és floater dobásokat erőltess. Ha le tudod rázni a védődet és a kosár közelében vagy próbálj meg betörni, mert a Utah magas emberei a legtöbbször csak faultolni tudnak majd.

A meccs megnyeréséhez nagyon figyelned kell a védekezésre, a Jazz kiválóan passzol és kőkemény fizikumú játékosokkal bírt, szóval rengeteg elzárásos támadásra számíthatsz.

Ha teljesítetted a kihívást Scottie le fog kísérni a pályáról.




Michael’s Last Dance
June 14, 1998 @ Jazz,
Game 6, NBA Finals

Score 45+ points
Get 4+ steals
Record 1+ assist
Win the game


Ez a meccs volt Jordan utolsó Bullsban játszott meccse, ahol szinte a teljes repertoárját megcsodálhattuk, nem felejtve el a Russelről dobott bajnokságot eldöntő kosarat.

Tedd elviseletlenné a jóval kisebb Jazz irányító Stockton dolgát azzal, hogy MJ-t sokszor berakod az irányító posztra. Szorosan fogd Stockton-t és ha jó szögben vagy akkor próbáld meg ellopni a labdát. Stockton rengeteg elzárást fog kapni Malone-tól is a pick’n roll figurák miatt, illetve nagyon jól figyeli azt, hogy a csapattársai mikor jönnek ki tiszta szituációra az elzárásokból. Lesznek olyan pillanatai a meccsnek, amit csak simán túl kell élni.

A nagy dobás végrahajtásához izoláld Russel-t és kétszer nyomd meg az L2-t, végezd el pontosan az animáció közben a dobást, majd pózolj a kamerának.




Remélem, hogy ezzel a két cikkel tudtam segíteni, azoknak, akik még nem tudták teljesíteni a Jordan Challenge-t.

Az eredeti Operationsports cikk angol nyelven itt olvasható.



















  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei