Első Nba 2k11 Pc képek és Nba Elite 11 videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megérkezett az első pár kép az Nba 2K11 Pc verziójából, ezen kívül két képet is kaptunk az Nba Elite 11-ből, továbbá egy színfalak mögötti videót is megnézhettek.
A Pc-s kosárlabda fan-ek jó része már egy pár éve csak az NBA 2K szériával játszhat, ezért is nagyon vártam már az első képeket a 2K11 Pc-s verziójáról. Ezeket a kapcsolódó galériákban nézhetitek meg. Habár nem tudom, hogy milyen felbontási beállításoknál készültek a képek, de véleményem szerint mindenképpen szép játékélményre számíthatunk.

Az újradesignolt Nba Live az az Nba Elite 11-ről is kaptunk két képet, illetve egy színfalak mögötti videót. Sajnos a videóból nem sok minden derül ki, mert éppenséggel eléggé marketinges, mint minden hivatalos dolog, de legalább láthatjuk, hogy Kevin Durant egy bazi nagy autóval megérkezik és segít a fejlesztőknek a játék készítésében. Az 5-5 elleni gameplay részletekből egyelőre nem sokat adtak ki, ebben a videóban is csak az egy-egy elleni játékból mutatnak valamit. De annyi információ mindenesetre már kiszivárgott azoktól, akiknek volt szerencséje tesztelni, hogy az irányítás kicsivel jobb lett, mint a 2K esetében.
  GalériaNba 2K11  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Nba 2K11

Sport >>

megjelenés:

2010. október 15.

kiadó:

2K Sports

Web Fórum Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

@nbahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

A hónap legnépszerűbb hírei