23 indok amiért vedd meg az NBA 2K11-et

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jason Argent a 2K Sports marketing alelnöke megerősítette a CNBC.com-on, hogy a Charlotte Bobcats jelenlegi tulajdonosa megjelenik az NBA 2K11 borítóján, ami Október 5-én fog a boltokba kerülni.
"Nagyon sok eredményt értünk el az elmúlt 10 évben, és tudjuk, hogy a miénk a legjobb NBA-s videó játék,"nyilatkozta Argent. "Gondolkoztunk, hogy milyen módon tudnánk ezt a legjobban megtestesíteni, egy ember jöhetett csak szóba és ez Michael Jordan volt. Azt, hogy sikerült ezt megvalósítanunk az egyik leglehetetlenebb győzelem számunkra."

"Michael legutóbb 1994-ben jelent meg videójátékban, de azóta a videójáték ipar rengeteget fejlődött," nyilatkozta Estee Portnoy, Jordan menedzsere. "Egyre több játékos jelezte, hogy szeretné, ha Michael megjelenne a játékban és e-miatt döntöttünk így"

Argent nem áll készen rá, hogy pontos információkat adjon arról, Michael milyen módon jelenik meg a játékban, de rengeteg meglepetést tartogatnak a számunkra. Argent garantálta, hogy a játék a legnagyobb értékesített darabszámot fogja hozni a 2K Sports 10 éves történetében. 

"Megtiszteltetés számomra, hogy megjelenhetek az NBA 2K11 borítóján," nyilatkozta Jordan a hivatalos közleményében. "Nincs kétségem, hogy az NBA 2K11 nagy dobás lesz a játékosoknak és a kosárlabda szurkolóknak. Várom már, hogy virtuálisan is visszatérhessek a kosárlabda pályára."

A 2K Sports ezelőtt sem szenvedett hiányt a figyelemfelkeltésében. A cég egy millió dollárt adott egy 23 éves játékosnak, mivel egy perfect game-t csinált a Major League Baseball 2K10 játékban.

A Jordan bejelentést megelőzte, hogy a EA NHL Slapshot játékának borítóján Wayne Gretzky láthatjuk viszont.

Mi a baj az aktív játékosokkal?
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

daveguy

2010-06-03 15:34:47 [2]

Dede, sőt még az NBA Live 2004-ben is bent volt mind a 90's All Stars Teamben, mind Keleten az All Star Game-ben.

555shoe

2010-06-03 11:28:48 [1]

Örülnék neki, ha a "nagy" Bulls mellett megjelenne a játékban a Dream Team is
Egyébként 2000 környékén nem volt benne az NBA Live-ba? Nekem úgy rémlik, mintha a 90's All Start Teamben benne lett volna valamelyik évezredeleji epizódban...